APA:
کپیعظیم زاده، بهناز، جهادی، مهشید، و فاضل، محمد. (1396). خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره ی آبی گیاه برگ بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای. بهداشت مواد غذایی، 7(1 (پیاپی 25) )، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/360397/fa
Vancouver:
کپیعظیم زاده بهناز، جهادی مهشید، فاضل محمد. خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره ی آبی گیاه برگ بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(1 (پیاپی 25) ):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/360397/fa
IEEE:
کپیبهناز عظیم زاده، مهشید جهادی، و محمد فاضل، “خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره ی آبی گیاه برگ بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 1 (پیاپی 25) ، pp. 65–74، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360397/fa