مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,069
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره ی آبی گیاه برگ بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 74

چکیده

 برخی از گیاهان دارویی که منبع غنی از ترکیبات فنولی (فلاونویید, تانن و آنتوسیانین) هستند امروزه به عنوان مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی موردتوجه بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان قرارگرفته اند. گیاه برگ بو (Laurus nobilis) یکی از گیاهان دارویی می باشد که در مناطق وسیعی از نواحی شمالی ایران می روید. این تحقیق به منظور بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی گیاه برگ بو انجام شد. در این مطالعه آزمایشگاهی, بازده استخراج, میزان ترکیبات فنولی تام, فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره مهار رادیکال پایدار 2 و2 دی فنیل پیکریل هیدرازیل (DPPH), فعالیت مهارکنندگی آهن ш (FRAP) و مهار رادیکال ABTS مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین خاصیت ضد باکتریایی عصاره مذکور در مقابل استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای آزمایش گردید. نتایج نشان داد که عصاره آبی گیاه برگ بو دارای راندمان استخراج 14.38%, ترکیبات فنولی بالا (99.09±9.95 mgGAE/g),IC50 کم در آزمون DPPH (2.813 mg/mg), همچنین قدرت احیاکنندگی آهن ш (22.15±2.10 mmol Fe2+/g) و قدرت مهارکنندگی ABTS (22.87±2.03 mg AAE/g) می باشد. نتایج آزمون میکروبی نشان داد که عصاره آبی برگ بو اثر ضد باکتریایی زیادی بر باکتری های اشریشیا کولای (0±18 میلی متر) و استافیلوکوکوس اورئوس (0±18 میلی متر) داشت. این نتایج نشان دهنده خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی زیاد عصاره برگ بو است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عظیم زاده، بهناز، جهادی، مهشید، و فاضل، محمد. (1396). خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره ی آبی گیاه برگ بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای. بهداشت مواد غذایی، 7(1 (پیاپی 25) )، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/360397/fa

    Vancouver: کپی

    عظیم زاده بهناز، جهادی مهشید، فاضل محمد. خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره ی آبی گیاه برگ بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(1 (پیاپی 25) ):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/360397/fa

    IEEE: کپی

    بهناز عظیم زاده، مهشید جهادی، و محمد فاضل، “خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره ی آبی گیاه برگ بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 1 (پیاپی 25) ، pp. 65–74، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360397/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button