Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

389
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

183
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن

صفحات

 صفحه شروع 48 | صفحه پایان 57

چکیده

 هدف اصلی این تحقیق, بررسی تاثیر پارامترهای روش آبزدایی و نوع پیش فرآیند, دمای و زمان خشک کردن بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی می باشد. فرآیند آبزدایی فلفل قرمز در دو روش هوای داغ (در سه دمای 55, 65 و 75 درجه سانتی گراد) و آفتابی همراه با پیش تیمارهای آنزیم بری با آب جوش, کربنات پتاسیم و اتیل اولئات انجام گرفت. نتایج نشان داد که به کارگیری روش پیش فرآیند آنزیم بری با آب جوش و دمای هوای 75 درجه سانتی گراد, توانست سرعت خشک کردن را به بیشینه مقدار خود برساند که تحلیل آماری نشان داد هیچ گونه اختلاف آماری معناداری با تیمارهای (آنزیم بری با آب جوش و دمای هوای خشک کردن 65 درجه سانتی گراد), (اتیل اولئات و دمای هوای 75 درجه سانتی گراد) و (کربنات پتاسیم و دمای هوای 75 درجه سانتی گراد) مشاهده نگردید (0.01>p). بنابراین با توجه به اینکه در دمای کمتر خصوصیات تغذیه ای محصول تولیدی بهتر حفظ می گردد, بنابراین نمونه فلفل قرمز تیمار شده با (آنزیم بری با آب جوش و 65 درجه سانتی گراد) به عنوان بهترین تیمار معرفی گردید. نتایج مدلسازی نشان داد که مدل لگاریتمی به دلیل بالاترین R2 و کمترین χ2 و RMSE به عنوان بهترین مدل جهت پیش بینی منحنی خشک کردن فلفل قرمز چیلی انتخاب گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلی پور، حمید، مختاریان، محسن، و زیرجانی، لیلا. (1394). مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 48-57. SID. https://sid.ir/paper/505397/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی پور حمید، مختاریان محسن، زیرجانی لیلا. مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):48-57. Available from: https://sid.ir/paper/505397/fa

    IEEE: کپی

    حمید توکلی پور، محسن مختاریان، و لیلا زیرجانی، “مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 48–57، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505397/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا