APA:
کپیتوکلی پور، حمید، مختاریان، محسن، و زیرجانی، لیلا. (1394). مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 48-57. SID. https://sid.ir/paper/505397/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، مختاریان محسن، زیرجانی لیلا. مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):48-57. Available from: https://sid.ir/paper/505397/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، محسن مختاریان، و لیلا زیرجانی، “مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 48–57، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505397/fa