APA:
کپیرستمی، محمد، استکی، محسن، قدس ولی، علیرضا، بوژمهرانی، ابوالفضل، و بخش آبادی، حمید. (1394). تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه کلزا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/505405/fa
Vancouver:
کپیرستمی محمد، استکی محسن، قدس ولی علیرضا، بوژمهرانی ابوالفضل، بخش آبادی حمید. تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه کلزا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/505405/fa
IEEE:
کپیمحمد رستمی، محسن استکی، علیرضا قدس ولی، ابوالفضل بوژمهرانی، و حمید بخش آبادی، “تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه کلزا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 77–84، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505405/fa