مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

532
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

220
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه کلزا

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 84

چکیده

 کلزا پس از سویا و نخل روغنی, سومین منبع تولید روغن نباتی جهان به شمار می رود. دانه کلزا با 8 درصد رطوبت, حاوی 38 تا 40 درصد روغن می باشد. لذا موثرترین روش استخراج روغن کلزا, مانند سایر دانه های با درصد روغن بالا, پرس مکانیکی و به دنبال آن استخراج با حلال می باشد. در این تحقیق, تاثیر دمای پخت بر میزان رطوبت دانه های خروجی از مرحله پخت, برخی از خصوصیات کیفی روغن از قبیل میزان لرد, رطوبت و اسیدیته و همچنین میزان رطوبت و روغن کنجاله حاصل از دانه کلزا در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش درجه حرارت مرحله پخت میزان رطوبت دانه, رطوبت و روغن کنجاله کاهش ولی میزان لرد و اسیدیته روغن افزایش یافت. درجه حرارت پخت بر رطوبت روغن تاثیر معنی داری نداشت و میزان آن بین 0.82-0.8 متغییر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستمی، محمد، استکی، محسن، قدس ولی، علیرضا، بوژمهرانی، ابوالفضل، و بخش آبادی، حمید. (1394). تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه کلزا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/505405/fa

    Vancouver: کپی

    رستمی محمد، استکی محسن، قدس ولی علیرضا، بوژمهرانی ابوالفضل، بخش آبادی حمید. تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه کلزا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/505405/fa

    IEEE: کپی

    محمد رستمی، محسن استکی، علیرضا قدس ولی، ابوالفضل بوژمهرانی، و حمید بخش آبادی، “تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه کلزا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 77–84، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505405/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button