مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

683
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

300
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سولفات روی بر برخی شاخص های کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی

صفحات

 صفحه شروع 219 | صفحه پایان 227

چکیده

 محلول پاشی یکی از بهترین راه های غنی کردن دانه برنج می باشد و افزایش غلظت روی در دانه برنج و بهبود ویژگی های کیفی این گیاه یکی از مهم ترین اهداف تولید برنج برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار می باشد. این آزمایش در سال 1389 در ایستگاه تحقیقات برنج تنکابن با 5 تیمار صفر, 2, 4, 6 و 8 در هزار محلول پاشی کلات سولفات روی با چهار تکرار در قالب طرح بلوک کامل تصادفی اجرا شد. محلول پاشی در مراحل (یک ماه پس از انتقال نشاء به مزرعه اصلی, پس از گلدهی و شیری شدن دانه) انجام شد. نتایج نشان داد محلول پاشی سولفات روی تاثیر معنی داری بر آمیلوز و درجه حرارت ژلاتینی شدن و غنی شدن دانه در سطح 5% بر قوام ژل در سطح 1% داشت. مهم ترین نقش روی, تبدیل گلوکز و ساکاروز به نشاسه می باشد که موجب تاثیر بر فاکتورهای کیفی می شود که بر آمیلوز, قوام ژل و درجه حرارت ژلاتینی شدن اثر می گذارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسین زاده، سیدحسام الدین، مهدوی دامغانی، عبدالمجید، دلخوش، بابک، و دستان، سلمان. (1393). بررسی اثر سولفات روی بر برخی شاخص های کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی. یافته های نوین کشاورزی، 8(3 (31))، 219-227. SID. https://sid.ir/paper/505947/fa

    Vancouver: کپی

    حسین زاده سیدحسام الدین، مهدوی دامغانی عبدالمجید، دلخوش بابک، دستان سلمان. بررسی اثر سولفات روی بر برخی شاخص های کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی. یافته های نوین کشاورزی[Internet]. 1393؛8(3 (31)):219-227. Available from: https://sid.ir/paper/505947/fa

    IEEE: کپی

    سیدحسام الدین حسین زاده، عبدالمجید مهدوی دامغانی، بابک دلخوش، و سلمان دستان، “بررسی اثر سولفات روی بر برخی شاخص های کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی،” یافته های نوین کشاورزی، vol. 8، no. 3 (31)، pp. 219–227، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505947/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button