APA:
کپیبخش آبادی، حمید، مقیمی، معصومه، استیری، سیدحسین، دولت آبادی، زهرا، و حفیظ، محمدمسعود. (1396). بررسی تاثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی, پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 113-121. SID. https://sid.ir/paper/508206/fa
Vancouver:
کپیبخش آبادی حمید، مقیمی معصومه، استیری سیدحسین، دولت آبادی زهرا، حفیظ محمدمسعود. بررسی تاثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی, پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):113-121. Available from: https://sid.ir/paper/508206/fa
IEEE:
کپیحمید بخش آبادی، معصومه مقیمی، سیدحسین استیری، زهرا دولت آبادی، و محمدمسعود حفیظ، “بررسی تاثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی, پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 113–121، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508206/fa