APA:
کپیسعیدی فر، مهدی، الهامی راد، امیرحسین، حدادخداپرست، محمدحسین، و اخلاقی، هاشم. (1396). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum) در سیستم های روغنی و امولسیونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 37-46. SID. https://sid.ir/paper/508207/fa
Vancouver:
کپیسعیدی فر مهدی، الهامی راد امیرحسین، حدادخداپرست محمدحسین، اخلاقی هاشم. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum) در سیستم های روغنی و امولسیونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):37-46. Available from: https://sid.ir/paper/508207/fa
IEEE:
کپیمهدی سعیدی فر، امیرحسین الهامی راد، محمدحسین حدادخداپرست، و هاشم اخلاقی، “ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum) در سیستم های روغنی و امولسیونی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 37–46، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508207/fa