APA:
کپیاحسانی، علی، محمودی، رزاق، زارع، پیمان، و حسنی، عباس. (1390). ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس های روغنی گیاهان موسیر (Allium ascalonicum) و بادیان رومی (Pimpinella anisum) علیه لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید آب نمکی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(3)، 317-328. SID. https://sid.ir/paper/148665/fa
Vancouver:
کپیاحسانی علی، محمودی رزاق، زارع پیمان، حسنی عباس. ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس های روغنی گیاهان موسیر (Allium ascalonicum) و بادیان رومی (Pimpinella anisum) علیه لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید آب نمکی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(3):317-328. Available from: https://sid.ir/paper/148665/fa
IEEE:
کپیعلی احسانی، رزاق محمودی، پیمان زارع، و عباس حسنی، “ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس های روغنی گیاهان موسیر (Allium ascalonicum) و بادیان رومی (Pimpinella anisum) علیه لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید آب نمکی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 3، pp. 317–328، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148665/fa