مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

826
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum) در سیستم های روغنی و امولسیونی

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 46

چکیده

 این تحقیق با هدف ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و حملی عصاره اتانولی بادیان رومی و بررسی عملکرد آن در سیستم های روغنی و امولسیونی, به اجرا در آمد. فعالیت آنتی اکسیدانی با اندازه گیری مقدارترکیبات فنلی عصاره اتانولی وآزمون فعالیت گیرندگی رادیکال DPPH ارزیابی شد. همچنین بررسی خواص حملی با استفاده ازآزمون رنسیمت و عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی در سیستم های روغنی و امولسیونی, با استفاده از آزمون گرمخانه گذاری و با بررسی تغییرات عدد پراکسید و شاخص تیوباربیتوریک اسید نمونه ها, انجام پذیرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که عصاره اتانولی بادیان رومی دارای قدرت مهار کنندگی رادیکال آزاد و دارای خواص حملی نسبتا خوبی می باشد. در شرایط حاکم در آزمون گرمخانه گذاری, غلظت های عصاره اتانولی به کار گرفته شده در نمونه های روغنی و امولسیونی, به طور معنی داری پایداری اکسایشی روغن سویا را نسبت به نمونه شاهد, افزایش دادند. ترکیبات آنتی اکسیدانی بادیان رومی در سیستم روغنی عملکرد بهتری نسبت به سیستم امولسیونی داشتند و بر این اساس نتیجه گیری شد که این ترکیبات به طور نسبی ترکیبات قطبی و آب دوست می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سعیدی فر، مهدی، الهامی راد، امیرحسین، حدادخداپرست، محمدحسین، و اخلاقی، هاشم. (1396). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum) در سیستم های روغنی و امولسیونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 37-46. SID. https://sid.ir/paper/508207/fa

    Vancouver: کپی

    سعیدی فر مهدی، الهامی راد امیرحسین، حدادخداپرست محمدحسین، اخلاقی هاشم. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum) در سیستم های روغنی و امولسیونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):37-46. Available from: https://sid.ir/paper/508207/fa

    IEEE: کپی

    مهدی سعیدی فر، امیرحسین الهامی راد، محمدحسین حدادخداپرست، و هاشم اخلاقی، “ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum) در سیستم های روغنی و امولسیونی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 37–46، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508207/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button