APA:
کپیتقی زاده، مسعود، و جاجرمی، امیر. (1394). مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 361-371. SID. https://sid.ir/paper/508459/fa
Vancouver:
کپیتقی زاده مسعود، جاجرمی امیر. مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):361-371. Available from: https://sid.ir/paper/508459/fa
IEEE:
کپیمسعود تقی زاده، و امیر جاجرمی، “مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 361–371، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508459/fa