Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,065
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

327
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته (.Pistacia vera L) دامغان

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 16

چکیده

 مهمترین ارقام تجاری پسته دامغان شامل: اکبری, کله قوچی, خنجری, عباسعلی و شاه پسند از ایستگاه تحقیقات پسته دامغان تهیه گردید. روغن پسته با استفاده از حلال -n هگزان استخراج و ترکیب اسیدهای چرب توسط دستگاه گاز کروماتوگراف تعیین گردید. نتایج نشان داد که مقدار چربی در ارقام پسته در محدوده % 52.486-60.647 بود. ترکیب اسیدهای چرب تعیین شده در روغن ارقام پسته عبارت بود از: اسیدمیریستیک (%0.0810-0.1080), اسیدپالمیتیک (%10.2275-11.1075), اسیدپالمیتولئیک (%0.175-1.0180), اسیداستئاریک (%1.1010-1.2700), اسیداولئیک (%48.9615-55.2435), اسیدلینولئیک (%30.4820-36.8840), اسیدلینولنیک (%0.3590-0.8405), اسیدآراشیدیک (%0.3855-0.6300). از نظر اسیدهای چرب غیراشباع تفاوت آماری معنی داری (P<0.05) در بین ارقام وجود داشت. اسید اولئیک عمده ترین اسید چرب تک غیر اشباع و اسید لینولئیک عمده ترین اسید چرب چند غیر اشباع در روغن پسته بود. نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اشباع در محدوده 6.7-7.4 بود. با بررسی مقاومت حرارتی روغن ارقام پسته مورد مطالعه با استفاده از روش رنسیمت, زمان القا در دامنه 55.54h (شاه پسند) تا 7.69h (اکبری) بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالشاهی، آنا، مرتضوی، سیدعلی، شعبانی، علی اکبر، الهامی راد، امیرحسین، طاهری، مهرداد، و آرمین، محمد. (1393). بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته (.Pistacia vera L) دامغان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/508801/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالشاهی آنا، مرتضوی سیدعلی، شعبانی علی اکبر، الهامی راد امیرحسین، طاهری مهرداد، آرمین محمد. بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته (.Pistacia vera L) دامغان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/508801/fa

    IEEE: کپی

    آنا عبدالشاهی، سیدعلی مرتضوی، علی اکبر شعبانی، امیرحسین الهامی راد، مهرداد طاهری، و محمد آرمین، “بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته (.Pistacia vera L) دامغان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 9–16، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508801/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا