APA:
کپیعبدالشاهی، آنا، مرتضوی، سیدعلی، شعبانی، علی اکبر، الهامی راد، امیرحسین، طاهری، مهرداد، و آرمین، محمد. (1393). بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته (.Pistacia vera L) دامغان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/508801/fa
Vancouver:
کپیعبدالشاهی آنا، مرتضوی سیدعلی، شعبانی علی اکبر، الهامی راد امیرحسین، طاهری مهرداد، آرمین محمد. بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته (.Pistacia vera L) دامغان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/508801/fa
IEEE:
کپیآنا عبدالشاهی، سیدعلی مرتضوی، علی اکبر شعبانی، امیرحسین الهامی راد، مهرداد طاهری، و محمد آرمین، “بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته (.Pistacia vera L) دامغان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 9–16، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508801/fa