APA:
کپیرحمن، علیرضا، حسینی، سیدابراهیم، و اوتادی، مریم. (1395). بررسی اثر ژل ها (ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/508843/fa
Vancouver:
کپیرحمن علیرضا، حسینی سیدابراهیم، اوتادی مریم. بررسی اثر ژل ها (ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/508843/fa
IEEE:
کپیعلیرضا رحمن، سیدابراهیم حسینی، و مریم اوتادی، “بررسی اثر ژل ها (ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 1–13، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508843/fa