APA:
کپیرحمن، علیرضا، حسینی، سیدابراهیم، و اوتادی، مریم. (1392). بررسی اثر نمک (کلرید کلسیم, منیزیوم و پتاسیم), چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/176477/fa
Vancouver:
کپیرحمن علیرضا، حسینی سیدابراهیم، اوتادی مریم. بررسی اثر نمک (کلرید کلسیم, منیزیوم و پتاسیم), چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/176477/fa
IEEE:
کپیعلیرضا رحمن، سیدابراهیم حسینی، و مریم اوتادی، “بررسی اثر نمک (کلرید کلسیم, منیزیوم و پتاسیم), چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 1–11، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176477/fa