APA:
کپیهمت زاده دستگردی، سینوش، حجت الاسلامی، محمد، و عیوض زاده، اورنگ. (1391). تاثیر تغییرات توام pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ های زانتان و ژلان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 109-119. SID. https://sid.ir/paper/121242/fa
Vancouver:
کپیهمت زاده دستگردی سینوش، حجت الاسلامی محمد، عیوض زاده اورنگ. تاثیر تغییرات توام pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ های زانتان و ژلان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):109-119. Available from: https://sid.ir/paper/121242/fa
IEEE:
کپیسینوش همت زاده دستگردی، محمد حجت الاسلامی، و اورنگ عیوض زاده، “تاثیر تغییرات توام pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ های زانتان و ژلان،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 109–119، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121242/fa