APA:
کپیعبداله زاده، ابوالقاسم. (1396). بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 89-97. SID. https://sid.ir/paper/509002/fa
Vancouver:
کپیعبداله زاده ابوالقاسم. بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):89-97. Available from: https://sid.ir/paper/509002/fa
IEEE:
کپیابوالقاسم عبداله زاده، “بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 89–97، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509002/fa