APA:
کپیمسلم، فاطمه، احمدزاده قویدل، ریحانه، شریفی، اکرم، و استیری، سیدحسین. (1395). بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/509062/fa
Vancouver:
کپیمسلم فاطمه، احمدزاده قویدل ریحانه، شریفی اکرم، استیری سیدحسین. بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/509062/fa
IEEE:
کپیفاطمه مسلم، ریحانه احمدزاده قویدل، اکرم شریفی، و سیدحسین استیری، “بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 73–82، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509062/fa