Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,340
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

487
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی های کمی و کیفی پنج رقم گوجه فرنگی گلخانه ای در پاسخ به کودهای حاوی عصاره جلبک دریایی و اسیدهای آمینه

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 129

چکیده

 مصرف بی رویه کودها و سموم شیمیایی در فرایند تولید محصولات, نگرانی جامعه جهانی را از نظر اثرهای آنها بر سلامتی برانگیخته است. این امر باعث شده تا حرکت هایی در جهت کاهش مصرف یا جایگزین نمودن مواد شیمیایی با مواد سازگار با محیط زیست, طی فرایند تولید, انجام شود. در این راستا, آزمایشی برای بررسی اثر کودهای با منشا بیولوژیک شامل عصاره جلبک دریایی, کودهای حاوی اسیدآمینه و مخلوط آنها, بر پنج رقم گوجه فرنگی گلخانه ای شامل: Sweet million, Golden cherry, M09, EDU و Guiza در کشت خاکی درون گلخانه انجام شد. نتایج نشان داد که به طور کلی, کاربرد کودهای حاوی اسیدآمینه اثرهای مثبت بیشتری را نسبت به عصاره جلبک دریایی بر میزان عملکرد گیاه گوجه فرنگی دارد. نوع رقم گوجه فرنگی نیز بر نحوه واکنش گیاه به کود مورد استفاده تاثیرگذار بود, به طوری که میانگین طول و قطر و وزن میوه در ارقام گوجه فرنگی با میوه های ریز (Sweet million, Golden cherry و M09) در مقایسه با گوجه فرنگی های با اندازه میوه درشت (EDU و Guiza) تحت تاثیر کاربرد کودهای حاوی اسیدآمینه و عصاره جلبک دریایی قرار نگرفته, یا بسیار کم تحت تاثیر قرار گرفتند. در اثر کاربرد کودهای حاوی اسیدآمینه, ویژگی های کیفی میوه (درصد اسیدیته قابل تیتراسیون, میزان مواد جامد محلول در آب و ویتامین ث) در اغلب حالات بیشترین مقادیر را به خود اختصاص دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوانمردی، جمال، و ستار، حسن. (1395). ارزیابی ویژگی های کمی و کیفی پنج رقم گوجه فرنگی گلخانه ای در پاسخ به کودهای حاوی عصاره جلبک دریایی و اسیدهای آمینه. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 7(25)، 121-129. SID. https://sid.ir/paper/509480/fa

    Vancouver: کپی

    جوانمردی جمال، ستار حسن. ارزیابی ویژگی های کمی و کیفی پنج رقم گوجه فرنگی گلخانه ای در پاسخ به کودهای حاوی عصاره جلبک دریایی و اسیدهای آمینه. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1395؛7(25):121-129. Available from: https://sid.ir/paper/509480/fa

    IEEE: کپی

    جمال جوانمردی، و حسن ستار، “ارزیابی ویژگی های کمی و کیفی پنج رقم گوجه فرنگی گلخانه ای در پاسخ به کودهای حاوی عصاره جلبک دریایی و اسیدهای آمینه،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 7، no. 25، pp. 121–129، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509480/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا