APA:
کپیهجری ظریفی، سودیه، حدادخداپرست، محمدحسین، شیخ الاسلامی، زهرا، شفافی زنوزیان، مسعود، و پورفرزاد، امیر. (1393). بررسی تاثیر جوانه هسته خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/512203/fa
Vancouver:
کپیهجری ظریفی سودیه، حدادخداپرست محمدحسین، شیخ الاسلامی زهرا، شفافی زنوزیان مسعود، پورفرزاد امیر. بررسی تاثیر جوانه هسته خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/512203/fa
IEEE:
کپیسودیه هجری ظریفی، محمدحسین حدادخداپرست، زهرا شیخ الاسلامی، مسعود شفافی زنوزیان، و امیر پورفرزاد، “بررسی تاثیر جوانه هسته خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 25–32، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512203/fa