APA:
کپیمهدیان، الهام، کاراژیان، رضا، و واقعی، طاهره. (1394). بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/512236/fa
Vancouver:
کپیمهدیان الهام، کاراژیان رضا، واقعی طاهره. بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/512236/fa
IEEE:
کپیالهام مهدیان، رضا کاراژیان، و طاهره واقعی، “بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 57–67، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512236/fa