APA:
کپیزمردی، شهین، آبرون، نجمه، و خسروشاهی اصل، اصغر. (1394). افزایش زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 203-214. SID. https://sid.ir/paper/72403/fa
Vancouver:
کپیزمردی شهین، آبرون نجمه، خسروشاهی اصل اصغر. افزایش زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):203-214. Available from: https://sid.ir/paper/72403/fa
IEEE:
کپیشهین زمردی، نجمه آبرون، و اصغر خسروشاهی اصل، “افزایش زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 203–214، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72403/fa