Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

758
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

289
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 19

چکیده

 آب انگور منبع مهمی از فیتوکیمیکال ها است و جایگاه مهمی در میان آب میوه های دیگر دارد. آنتوسیانین های موجود در آب انگور به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و عامل ایجاد رنگ در آن هستند. از جمله روش های اخیر برای جداسازی این ترکیبات رنگی, استفاده از آنزیم ها است. در این پژوهش به بررسی اثر دو آنزیم پکتینکس اولترا کلییر و پکتینکس یلدمش در دو سطح 0.15 و 0.3 میلی لیتر در کیلوگرم بر محتوای آنتوسیانین, رنگ و ویژگی های شیمیایی آب انگور سیاه پرداخته شد و تغییرات این پارامترها طی 28 روز نگهداری موردبررسی قرار گرفت. بررسی نتایج نشان داد که استفاده از تیمارهای آنزیمی توانست به صورت معنی داری (P<0.05), محتوای آنتوسیانین ها را نسبت به شاهد افزایش دهد و موجب بهبود رنگ شود, اما تاثیر معنی داری (P>0.05) بر اسیدیته و pH نداشت. بررسی فاکتورهای موردمطالعه بعد از 28 روز نشان داد که محتوای آنتوسیانین ها, رنگ و ویژگی های شیمیایی آب میوه شاهد و آب میوه های تیمار شده نسبت به زمان صفر تفاوت معنی داری (P<0.05) نداشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهیدی، سیداحمد، مؤتمنی، مهین، قربانی حسن سرایی، آزاده، و کوچکی، آرش. (1395). تاثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین, رنگ و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/512242/fa

    Vancouver: کپی

    شهیدی سیداحمد، مؤتمنی مهین، قربانی حسن سرایی آزاده، کوچکی آرش. تاثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین, رنگ و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/512242/fa

    IEEE: کپی

    سیداحمد شهیدی، مهین مؤتمنی، آزاده قربانی حسن سرایی، و آرش کوچکی، “تاثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین, رنگ و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 9–19، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512242/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا