APA:
کپیشهیدی، سیداحمد، مؤتمنی، مهین، قربانی حسن سرایی، آزاده، و کوچکی، آرش. (1395). تاثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین, رنگ و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/512242/fa
Vancouver:
کپیشهیدی سیداحمد، مؤتمنی مهین، قربانی حسن سرایی آزاده، کوچکی آرش. تاثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین, رنگ و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/512242/fa
IEEE:
کپیسیداحمد شهیدی، مهین مؤتمنی، آزاده قربانی حسن سرایی، و آرش کوچکی، “تاثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین, رنگ و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 9–19، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512242/fa