Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

381
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

194
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت آنتی کسیدانی و رابطه آن با مقدار فنول و آنتوسیانین در برخی ارقام انگور استان فارس

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 121

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، لقمان، عشقی، سعید، و قرقانی، علی. (1392). بررسی فعالیت آنتی کسیدانی و رابطه آن با مقدار فنول و آنتوسیانین در برخی ارقام انگور استان فارس. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 3(7)، 111-121. SID. https://sid.ir/paper/520738/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی لقمان، عشقی سعید، قرقانی علی. بررسی فعالیت آنتی کسیدانی و رابطه آن با مقدار فنول و آنتوسیانین در برخی ارقام انگور استان فارس. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1392؛3(7):111-121. Available from: https://sid.ir/paper/520738/fa

    IEEE: کپی

    لقمان صالحی، سعید عشقی، و علی قرقانی، “بررسی فعالیت آنتی کسیدانی و رابطه آن با مقدار فنول و آنتوسیانین در برخی ارقام انگور استان فارس،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 3، no. 7، pp. 111–121، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520738/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا