مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,809
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رنگیزه های آنتوسیانینی انگور سیاه سردشت

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 رنگ بیشتر گل ها و میوه ها به رنگیزه های فلاونوئدی ازنوع آنتوسیانین مربوط می باشد. آنتوسیانین ها در صنایع غذایی (به عنوان رنگ دهنده مواد غذایی و بهبود کیفیت غذاها), صنایع پلاستیک سازی (تهیه پلاستیک های رنگین قابل تجزیه), صنایع الکترونیک (تهیه فتوسل), پزشکی, شیمیوتاکسونومی و اکولوژی کاربرد گسترده ای دارد. انگور واریته سیاه سردشت (Vitis vinifera L. var. Siahe Sardasht), هم به صورت وحشی در کوه های اطراف سردشت می روید و هم توسط افراد بومی مناطق شمال کردستان و جنوب آذربایجان غربی کشت و پرورش داده می شود. در این کار تحقیقاتی, برای نخستین بار آنتوسیانین های این واریته از نظر کیفی و مقدار آنتوسیانین های منومری کل از نظر کمّی مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور ابتدا رنگیزه های موجود در میوه انگور را با استفاده از کروماتوگرافی ستونی تعویض یونی و TLC سلولزی تفکیک و سپس برای شناسایی و اندازه گیری های کیفی و کمّی از روش های طیف سنجی IR, UV-Visible و H-NMR استفاده گردید. طی نتایج به دست آمده از این تحقیق پنج نوع آنتوسیانین تفکیک و شناسایی شد که در آن رنگیزه غالب مالویدین 3- گلوکز می باشد. در آزمایش های کمّی مقدار آنتوسیانین کل 58/3±11/1740 میلی گرم در لیتر تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، ر.، خلفی، جبار، و دولت آبادی، ن.. (1383). رنگیزه‌های آنتوسیانینی انگور سیاه سردشت. مجله علوم جمهوری اسلامی ایران، 15(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/417979/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری ر.، خلفی جبار، دولت آبادی ن.. رنگیزه‌های آنتوسیانینی انگور سیاه سردشت. مجله علوم جمهوری اسلامی ایران[Internet]. 1383؛15(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/417979/fa

    IEEE: کپی

    ر. حیدری، جبار خلفی، و ن. دولت آبادی، “رنگیزه‌های آنتوسیانینی انگور سیاه سردشت،” مجله علوم جمهوری اسلامی ایران، vol. 15، no. 2، pp. 0–0، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417979/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button