APA:
کپیرضایی، مرتضی، زاهدی فر، مجتبی، مصطفی تهرانی، علی، و غلامی، حسین. (1396). تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم, تخمیرپذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 30(1 (پیاپی 114) )، 207-218. SID. https://sid.ir/paper/512306/fa
Vancouver:
کپیرضایی مرتضی، زاهدی فر مجتبی، مصطفی تهرانی علی، غلامی حسین. تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم, تخمیرپذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(1 (پیاپی 114) ):207-218. Available from: https://sid.ir/paper/512306/fa
IEEE:
کپیمرتضی رضایی، مجتبی زاهدی فر، علی مصطفی تهرانی، و حسین غلامی، “تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم, تخمیرپذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 1 (پیاپی 114) ، pp. 207–218، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512306/fa