Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

337
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

147
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تجربی و عددی تورق در پنل ساندویچی با هسته فومی آلومینیومی و صفحات جانبی آلومینیومی تحت خمش نامقید

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 97

چکیده

 مواد کامپوزیتی که به طور معمول از ترکیب دو فاز ماده متفاوت تشکیل می گردند دارای خواصی ترکیبی با قابلیتی فوق العاده در برابر بارگذاری های مختلف می باشند. سازه های ساندویچی به طور معمول از صفحاتی جانبی با استحکام بالا و هسته ای با استحکام و چگالی جرمی پایین تر تشکیل می گردند که ترکیب این دو ماده با خواص متفاوت سبب ایجاد خواصی فوق العاده در این سازه ها می شود. اتصال میان هسته و صفحات جانبی عمدتا به صورت اتصال چسبی می باشد. از جمله نقاط ضعف این سازه ها جدایش و تورق ایجاد شده در هنگام بارگذاری در پنل های ساندویچی است که در ناحیه اتصال چسبی شکل می گیرد و به میزان قابل توجهی سختی و قابلیت بارگذاری پنل را دچار افت می نماید. درپژوهش حاضر به بررسی تجربی و عددی پدیده تورق در خمش نامقید پنل ساندویچی با صفحات جانبی آلومینیومی و هسته ای با جنس فوم آلپوراس تحت بارگذاری و بررسی جدایش هسته فومی پنل ساندویچی از صفحات جانبی پرداخته شده است. از دو مدل ناحیه چسبنده (خواص چسبنده و المان چسبنده) به منظور شبیه سازی عددی نمونه مورد آزمایش استفاده شده است و قابلیت و صحت استفاده از روش شبیه سازی منطبق با شرایط تجربی مورد بررسی قرار گرفته است. هر دو رویکرد مورد استفاده در پژوهش حاضر تا حد قابل قبولی توانایی مدلسازی تورق و پیش بینی منطبق بر شرایط تجربی را دارا بودند. استفاده از رویکرد خواص چسبنده نسبت به رویکرد المان چسبنده نتایجی مناسب تری را حاصل نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قیاسوند، امیر، احمدی رشید، حسین، و حسنی فرد، سوران. (1397). بررسی تجربی و عددی تورق در پنل ساندویچی با هسته فومی آلومینیومی و صفحات جانبی آلومینیومی تحت خمش نامقید. نخبگان علوم و مهندسی، 3(5 )، 91-97. SID. https://sid.ir/paper/513162/fa

    Vancouver: کپی

    قیاسوند امیر، احمدی رشید حسین، حسنی فرد سوران. بررسی تجربی و عددی تورق در پنل ساندویچی با هسته فومی آلومینیومی و صفحات جانبی آلومینیومی تحت خمش نامقید. نخبگان علوم و مهندسی[Internet]. 1397؛3(5 ):91-97. Available from: https://sid.ir/paper/513162/fa

    IEEE: کپی

    امیر قیاسوند، حسین احمدی رشید، و سوران حسنی فرد، “بررسی تجربی و عددی تورق در پنل ساندویچی با هسته فومی آلومینیومی و صفحات جانبی آلومینیومی تحت خمش نامقید،” نخبگان علوم و مهندسی، vol. 3، no. 5 ، pp. 91–97، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513162/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا