APA:
کپیشکوری، مهدی، اورجی، حسین، کرامت، عبدالصمد، و عبدالحی، حسین علی. (1397). تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(4 )، 149-158. SID. https://sid.ir/paper/5134/fa
Vancouver:
کپیشکوری مهدی، اورجی حسین، کرامت عبدالصمد، عبدالحی حسین علی. تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(4 ):149-158. Available from: https://sid.ir/paper/5134/fa
IEEE:
کپیمهدی شکوری، حسین اورجی، عبدالصمد کرامت، و حسین علی عبدالحی، “تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 4 ، pp. 149–158، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5134/fa