APA:
کپیکارگذار، الهه، مرتضوی، سیدعلی، و شریفی، اکرم. (1398). بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم کالری پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 127-135. SID. https://sid.ir/paper/513489/fa
Vancouver:
کپیکارگذار الهه، مرتضوی سیدعلی، شریفی اکرم. بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم کالری پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):127-135. Available from: https://sid.ir/paper/513489/fa
IEEE:
کپیالهه کارگذار، سیدعلی مرتضوی، و اکرم شریفی، “بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم کالری پروبیوتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 127–135، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513489/fa