Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,648
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

998
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تولید ماست میوه ای معمولی و کم کالری

صفحات

 صفحه شروع 247 | صفحه پایان 259

چکیده

 در ابتدا شیر مورد استفاده از نظر میزان چربی استاندارد شده (2.5 درصد برای ماست میوه ای معمولی و 0.1 درصد برای ماست میوه ای کم کالری), افزودنی های مورد نظر اضافه گردید (از قبیل پودر شیرخشک, پایدار کننده و شکر) و مراحل هموژنیزاسیون, پاستوریزاسیون و انکوباسیون تا تهیه ماست بر روی آن انجام گرفت, سپس میوه افزوده و بسته بندی گردید. آزمایشات تکمیلی کلی فرم, کشت کپک و مخمر و اندازه گیری درصدهای چربی, اسیدیته, لاکتوز, ماده خشک بدون چربی, میزان کالری, دانسیته, ویسکوزیته, pH, تست پانل (آزمون حسی) بر روی آنها انجام گرفت و اثر عوامل زمان (3, 7 و 15 روز), نوع میوه (آلبالو, هلو و توت فرنگی), نوع پایدار کننده (پکتین و ژلاتین), درجه حرارت (25, 4˚C) و در مورد ماست میوه ای کم کالری عامل شکر (3 و 5%), بررسی شد. بر اساس نتایج حاصله, بهترین فرمولاسیون به این شرح پیشنهاد گردید: در ماست میوه ای معمولی: 0.4% وزنی ژلاتین, 0.3% وزنی پکتین, 82-85% وزنی شیر با 2.5% چربی, مربای میوه (آلبالو 14%, هلو 17-15% و توت فرنگی 15% وزنی برای میوه انتخاب شده)؛ در ماست میوه ای کم کالری: 0.4% وزنی ژلاتین, 0.3% وزنی پکتین, 80% وزنی شیر با 1% چربی, پوره میوه (آلبالو, هلو و توت فرنگی هر سه به مقدار 15% وزنی).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن نژاد، محمدرضا، کریم، گیتی، و سحری، محمدعلی. (1384). مطالعه تولید ماست میوه ای معمولی و کم کالری. علوم کشاورزی، 11(2)، 247-259. SID. https://sid.ir/paper/7643/fa

    Vancouver: کپی

    حسن نژاد محمدرضا، کریم گیتی، سحری محمدعلی. مطالعه تولید ماست میوه ای معمولی و کم کالری. علوم کشاورزی[Internet]. 1384؛11(2):247-259. Available from: https://sid.ir/paper/7643/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا حسن نژاد، گیتی کریم، و محمدعلی سحری، “مطالعه تولید ماست میوه ای معمولی و کم کالری،” علوم کشاورزی، vol. 11، no. 2، pp. 247–259، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7643/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا