APA:
کپیاویسی، یگانه، مستقیم، تکتم، و رحمن، علیرضا. (1398). اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 91-105. SID. https://sid.ir/paper/513537/fa
Vancouver:
کپیاویسی یگانه، مستقیم تکتم، رحمن علیرضا. اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):91-105. Available from: https://sid.ir/paper/513537/fa
IEEE:
کپییگانه اویسی، تکتم مستقیم، و علیرضا رحمن، “اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 91–105، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513537/fa