مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,063
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

933
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

 هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرنشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین بر ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز به روش خشک کن پاششی بود. روغن زنجبیل با نشاسته اصلاح شده خالص, مالتودکسترین خالص و مخلوطی از دو ماده با نسبت های (1:2,1:1,2:1) دیواره ریزپوشانی گردید. ویژگی هایی نظیر اندازه ذرات امولسیون اندازه گیری گردید سپس این امولسیون ها با استفاده از فرایند خشک کن پاششی ریزپوشانی گردیده و ویژگی های ریزکپسول هانظیر اندازه گیری رطوبت, راندمان, مقدارروغن سطحی, مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با کاهش نسبت نشاسته اصلاح شده و افزایش مالتودکسترین اندازه ذرات امولسیون بزرگتر گردید. در حالیکه با کاهش اندازه ذرات امولسیون راندمان ریزپوشانی افزایش یافت و میزان روغن سطحی کاهش یافت. نتایج نشان از عدم تاثیر نوع ماده دیواره بر میزان رطوبت رانشان داد .مخلوطی از صمغ عربی و نشاسته اصلاح شده به ترتیب با نسبت های 2MS:MD  و MS:MD بعد از نشاسته اصلاح شده خالص دارای بالاترین راندمان ریزپوشانی بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرعلایی مطلق، مهنوش، آریان فر، اکرم، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1394). ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/72154/fa

    Vancouver: کپی

    میرعلایی مطلق مهنوش، آریان فر اکرم، شهیدی نوقابی مصطفی. ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/72154/fa

    IEEE: کپی

    مهنوش میرعلایی مطلق، اکرم آریان فر، و مصطفی شهیدی نوقابی، “ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 63–72، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72154/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button