APA:
کپینوری فرید، فهیمه، شریفی، اکرم، و استیری، سیدحسین. (1398). بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 119-129. SID. https://sid.ir/paper/513538/fa
Vancouver:
کپینوری فرید فهیمه، شریفی اکرم، استیری سیدحسین. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):119-129. Available from: https://sid.ir/paper/513538/fa
IEEE:
کپیفهیمه نوری فرید، اکرم شریفی، و سیدحسین استیری، “بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 119–129، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513538/fa