APA:
کپیبصیری، شادی، و شهیدی، فخری. (1396). بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی های حسی, بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/143672/fa
Vancouver:
کپیبصیری شادی، شهیدی فخری. بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی های حسی, بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/143672/fa
IEEE:
کپیشادی بصیری، و فخری شهیدی، “بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی های حسی, بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 1–13، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143672/fa