APA:
کپیشهیدی، فخری، خلیلیان، صفیه، محبی، محبت، و فتحی، میلاد. (1390). فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 129-136. SID. https://sid.ir/paper/143718/fa
Vancouver:
کپیشهیدی فخری، خلیلیان صفیه، محبی محبت، فتحی میلاد. فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):129-136. Available from: https://sid.ir/paper/143718/fa
IEEE:
کپیفخری شهیدی، صفیه خلیلیان، محبت محبی، و میلاد فتحی، “فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 129–136، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143718/fa