APA:
کپیسالارباشی، داوود، شهیدی نوقابی، مصطفی، فضلی بزاز، بی بی صدیقه، مرتضوی، سیدعلی، شهابی قهفرخی، ایمان، و احمدی، رضا. (1397). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 47-55. SID. https://sid.ir/paper/513593/fa
Vancouver:
کپیسالارباشی داوود، شهیدی نوقابی مصطفی، فضلی بزاز بی بی صدیقه، مرتضوی سیدعلی، شهابی قهفرخی ایمان، احمدی رضا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):47-55. Available from: https://sid.ir/paper/513593/fa
IEEE:
کپیداوود سالارباشی، مصطفی شهیدی نوقابی، بی بی صدیقه فضلی بزاز، سیدعلی مرتضوی، ایمان شهابی قهفرخی، و رضا احمدی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 47–55، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513593/fa