APA:
کپیحسن نیا، معصومه، آریایی، پیمان، و فتاحی، اسماعیل. (1395). اثر روش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی, توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 109-119. SID. https://sid.ir/paper/72047/fa
Vancouver:
کپیحسن نیا معصومه، آریایی پیمان، فتاحی اسماعیل. اثر روش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی, توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):109-119. Available from: https://sid.ir/paper/72047/fa
IEEE:
کپیمعصومه حسن نیا، پیمان آریایی، و اسماعیل فتاحی، “اثر روش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی, توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 109–119، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72047/fa