مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

152
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص آنتی اکسیدانی عصاره های خام مخاط و صفحه دهانی شقایق دریایی

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 شقایق دریایی Stichodactyla haddoni در مناطق بین جزر و مدی جزیره هرمز به فراوانی دیده می شود. استرس های محیطی باعث تولید اکسیدان ها و در نهایت آنتی کسیدان ها می شود. نمونه برداری از این شقایق, از ناحیه بین جزر و مدی بخش شرقی اسکله شهری جزیره هرمز, انجام گرفت. عصاره گیری با استفاده از دو حلال بافرفسفات نمکی (PBS) و متانول40% بر روی 2 گرم از وزن خشک مخاط با دو تکرار و 10 گرم از وزن تر صفحه دهانی با 6 تکرار از 6 نمونه مجزا به طور جداگانه انجام شد. غلظت های متفاوتی از عصاره خام تهیه و خاصیت آنتی اکسیدانی آن ها با استفاده از روش های خنثی کنندگی رادیکال DPPH و قدرت احیاکنندگی آهن III سنجیده شد. وابستگی غلظت با خاصیت آنتی اکسیدانی تمام عصاره ها, در هر دو روش مشاهده گردید. در روش DPPH, مقدار IC50 در مخاط عصاره گیری شده با دو حلال PBS و متانول 40% به ترتیب برابر با 0. 208± 1/469, 0. 016± 1/85, و برای صفحه دهانی عصاره گیری شده با حلال PBS و متانول 40% به ترتیب 0/06± 0/733 و 0. 036± 0/444 میلی گرم بر میلی لیتر محاسبه شد. نتایج ما نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی صفحه دهانی شقایق دریایی به طور معنی داری بیشتر از مخاط می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبانی پنبه چوله، سحر، و خدابنده، صابر. (1394). خواص آنتی اکسیدانی عصاره های خام مخاط و صفحه دهانی شقایق دریایی. زیست فناوری، 6(1 )، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/514727/fa

    Vancouver: کپی

    شعبانی پنبه چوله سحر، خدابنده صابر. خواص آنتی اکسیدانی عصاره های خام مخاط و صفحه دهانی شقایق دریایی. زیست فناوری[Internet]. 1394؛6(1 ):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/514727/fa

    IEEE: کپی

    سحر شعبانی پنبه چوله، و صابر خدابنده، “خواص آنتی اکسیدانی عصاره های خام مخاط و صفحه دهانی شقایق دریایی،” زیست فناوری، vol. 6، no. 1 ، pp. 47–56، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/514727/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button