APA:
کپیپدرام نیا، احمد، مرتضوی، سیدعلی، صادقی ماهونک، علیرضا، الهامی راد، امیرحسین، و آرمین، محمد. (1397). ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 41-53. SID. https://sid.ir/paper/515216/fa
Vancouver:
کپیپدرام نیا احمد، مرتضوی سیدعلی، صادقی ماهونک علیرضا، الهامی راد امیرحسین، آرمین محمد. ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):41-53. Available from: https://sid.ir/paper/515216/fa
IEEE:
کپیاحمد پدرام نیا، سیدعلی مرتضوی، علیرضا صادقی ماهونک، امیرحسین الهامی راد، و محمد آرمین، “ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 41–53، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515216/fa