APA:
کپیشریعت علوی، محیا، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و اعلمی، مهران. (1398). بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 185-197. SID. https://sid.ir/paper/72053/fa
Vancouver:
کپیشریعت علوی محیا، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، اعلمی مهران. بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):185-197. Available from: https://sid.ir/paper/72053/fa
IEEE:
کپیمحیا شریعت علوی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و مهران اعلمی، “بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه گوجه فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 185–197، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72053/fa