APA:
کپینکته سنج اول، مهسا، جاهد، عیسی، مهدیان، ریحانه، و آذری آنپار، مجتبی. (1397). ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون بعنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(4)، 119-136. SID. https://sid.ir/paper/515219/fa
Vancouver:
کپینکته سنج اول مهسا، جاهد عیسی، مهدیان ریحانه، آذری آنپار مجتبی. ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون بعنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(4):119-136. Available from: https://sid.ir/paper/515219/fa
IEEE:
کپیمهسا نکته سنج اول، عیسی جاهد، ریحانه مهدیان، و مجتبی آذری آنپار، “ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون بعنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 4، pp. 119–136، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515219/fa