Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

644
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 45

چکیده

 سالهای زیادی است که بشر به علت وجود مواد مغذی موثر بر سلامت, به استفاده از محصولات تخمیری تمایل فراوان دارد. اثرات سلامت بخش محصولات تخمیری فراسودمند یا مستقیماً به دلیل وجود میکروارگانیسمها و عملکرد آنها در بدن میزبان می باشد و یا به طور غیرمستقیم نتیجه متابولیت های تولیدی آنها در حین عمل تخمیراست. فرآورده هایی بر پایه غلات از قابلیت زیستی مناسبی برای پروبیوتیکها و همزمان از خواص حسی و تغذیه ای مطلوبی برخوردارند. هدف این تحقیق, استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه به تنهایی و همچنین به طور همزمان در سه سطح 5, 10 و 15 درصد از آرد جوانه گندم به منظور تهیه یک نوشیدنی فراسودمند می باشد. در این تحقیق تغییرات pH, اسیدیته, شمارش سلولهای پروبیوتیک و میزان اسید فولیک مورد ارزیابی قرار گرفت همچنین ویژگیهای حسی با استفاده از آزمون هدونیک 5 نقطه ای بررسی شد. داده ها با نرم افزار SPSS آنالیز شد. نتایج نشان داد اسیدیته با افزایش میزان آرد جوانه گندم افزایش می یابد. بیشترین بقا و زنده مانی سلولهای پروبیوتیک مربوط به نوشیدنی حاوی 10 گرم آرد جوانه گندم با کشت آغازگر باکتری و مخمر بود. از لحاظ ویژگیهای حسی و میزان اسید فولیک, نوشیدنی حاوی 15 گرم آرد با باکتری و مخمر مناسبتر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معصومی، ملیحه، شریفان، انوشه، و یوسفی، شیما. (1398). فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/72786/fa

    Vancouver: کپی

    معصومی ملیحه، شریفان انوشه، یوسفی شیما. فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/72786/fa

    IEEE: کپی

    ملیحه معصومی، انوشه شریفان، و شیما یوسفی، “فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 37–45، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72786/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا