APA:
کپیغلامی، حمید، افصحی، محمدمهدی، و کرمی، اصغر. (1398). بررسی امکان بکار گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه های کنجد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/515827/fa
Vancouver:
کپیغلامی حمید، افصحی محمدمهدی، کرمی اصغر. بررسی امکان بکار گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه های کنجد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/515827/fa
IEEE:
کپیحمید غلامی، محمدمهدی افصحی، و اصغر کرمی، “بررسی امکان بکار گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه های کنجد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 25–36، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515827/fa