APA:
کپیجواهردوست، شقایق، یگانه، سکینه، و کرامت امیرکلایی، عبدالصمد. (1398). اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره ی غذایی بر برخی فاکتور های خونی و بیوشیمیایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(2 )، 71-83. SID. https://sid.ir/paper/5168/fa
Vancouver:
کپیجواهردوست شقایق، یگانه سکینه، کرامت امیرکلایی عبدالصمد. اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره ی غذایی بر برخی فاکتور های خونی و بیوشیمیایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(2 ):71-83. Available from: https://sid.ir/paper/5168/fa
IEEE:
کپیشقایق جواهردوست، سکینه یگانه، و عبدالصمد کرامت امیرکلایی، “اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره ی غذایی بر برخی فاکتور های خونی و بیوشیمیایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 71–83، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5168/fa