مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,360
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

682
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات منگنز به عنوان محرک رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 79

چکیده

 کلید موفقیت صنعت آبزی پروری در گرو تنظیم فرمول های غذایی مناسبی است که حاوی تمامی عناصر ضروری برای رشد و بهبود کیفیت در آبزیان باشد. ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss), اصلی ترین ماهی سردآبی پرورشی ایران است و جیره هایی که باعث بهبود کیفیت و همچنین رشد بیشتر آن گردند, بسیار حائز اهمیت می باشند. در این تحقیق 204 قطعه قزل آلا, با میانگین وزن اولیه 50 گرم در 4 تیمار و با 3 تکرار به مدت 90 روز, مقادیر مختلف سولفات منگنز را دریافت نمودند. مقدار سولفات منگنز برای تیمارهای 1, 2 و 3 به ترتیب 48, 78 و 98 میلی گرم در یک کیلوگرم غذا بود. بالاترین میانگین افزایش وزن 135 گرم, افزایش طول 7.5 سانتی متر, ضریب رشد ویژه 1.66, ضریب سودمندی پروتئین 1.62 و بهترین میزان ضریب تبدیل غذایی 1.60 در تیمار 3 بود. کم ترین میانگین افزایش وزن 126 گرم, افزایش طول 5.69 سانتی متر, ضریب رشد ویژه 1.41, ضریب سودمندی پروتئین 1.56 و بالاترین میزان ضریب تبدیل غذایی 1.71 در جیره شاهد بود. نتایج, بیانگر وجود اختلاف معنی دار بین تیمارها و شاهد نبود (P>0.05). همچنین اختلاف معنی داری در میزان بازماندگی بین تیمارها مشاهده نگردید (P>0.05). بنابراین, علی رغم آن که رشد ماهی قزل آلا با جیره حاوی منگنز بیشتر بود, اما معنی دار بودن این تفاوت با تست های آماری تایید نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عمادی، حسین، سعیدی، علی اصغر، حسین زاده صحافی، همایون، و سموات، زهرا. (1390). اثرات منگنز به عنوان محرک رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 3(9)، 73-79. SID. https://sid.ir/paper/174617/fa

    Vancouver: کپی

    عمادی حسین، سعیدی علی اصغر، حسین زاده صحافی همایون، سموات زهرا. اثرات منگنز به عنوان محرک رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1390؛3(9):73-79. Available from: https://sid.ir/paper/174617/fa

    IEEE: کپی

    حسین عمادی، علی اصغر سعیدی، همایون حسین زاده صحافی، و زهرا سموات، “اثرات منگنز به عنوان محرک رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 3، no. 9، pp. 73–79، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174617/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button