APA:
کپیدهقان تنها، راحله، مهدیان، الهام، امینی فرد، محمدحسین، بیات، حسن، و کاراژیان، رضا. (1398). بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 85-95. SID. https://sid.ir/paper/516805/fa
Vancouver:
کپیدهقان تنها راحله، مهدیان الهام، امینی فرد محمدحسین، بیات حسن، کاراژیان رضا. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):85-95. Available from: https://sid.ir/paper/516805/fa
IEEE:
کپیراحله دهقان تنها، الهام مهدیان، محمدحسین امینی فرد، حسن بیات، و رضا کاراژیان، “بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 85–95، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516805/fa