Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

789
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

753
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 95

چکیده

 امروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات مؤثر آن در نگهداری و فرآیند مواد غذایی رو به افزایش می باشد. فرآیند فراصوت, روش غیرحرارتی مؤثر در استخراج مواد می باشد. این پژوهش با هدف بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنلی از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل زمان (10, 25 و 40 دقیقه), دما (30, 40 و 50 درجه سلسیوس) و شدت صوت (30, 60 و 90 درصد) بودند. نتایج نشان داد میزان ترکیبات فنلی در فرآیند فراصوت دهی در دمای 49 درجه سلسیوس, زمان 39 دقیقه و شدت صوت 8/89 درصد دارای بیشترین مقدار ترکیبات فنلی (6/49 میلی گرم در صد گرم فلفل) بود. همچنین با آزمون 2 و 2 دی ﻓ ﻨ ﯿ ﻞ-ا-ﭘ ﯿ ﮑ ﺮ ﯾ ﻞ ﻫ ﯿ ﺪ رازین (DPPH) بیشترین میزان قدرت ترکیبات آنتی اکسیدانی فلفل (9/84 درصد) تحت شرایط دمای 30 درجه سلسیوس, زمان 10 دقیقه و شدت صوت 90 درصد بدست آمدکه در مقایسه با نمونه شاهد (بدون فراصوت دهی) افزایش چشم گیری داشت. بنابراین امواج فراصوت می توانند تأثیرمعنی داری بر استخراج متابولیت های ثانویه فلفل داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقان تنها، راحله، مهدیان، الهام، امینی فرد، محمدحسین، بیات، حسن، و کاراژیان، رضا. (1398). بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 85-95. SID. https://sid.ir/paper/516805/fa

    Vancouver: کپی

    دهقان تنها راحله، مهدیان الهام، امینی فرد محمدحسین، بیات حسن، کاراژیان رضا. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):85-95. Available from: https://sid.ir/paper/516805/fa

    IEEE: کپی

    راحله دهقان تنها، الهام مهدیان، محمدحسین امینی فرد، حسن بیات، و رضا کاراژیان، “بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 85–95، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516805/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا