APA:
کپیاجاق، سیدمهدی، موسوی بنی، سحرالسادات، عالی شاهی، علیرضا، جمشیدی، انسیه، محمدی، عصمت، و کردجزی، معظمه. (1398). اثر قوام یابی و افزودن صمغ های CMC و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 119-132. SID. https://sid.ir/paper/516806/fa
Vancouver:
کپیاجاق سیدمهدی، موسوی بنی سحرالسادات، عالی شاهی علیرضا، جمشیدی انسیه، محمدی عصمت، کردجزی معظمه. اثر قوام یابی و افزودن صمغ های CMC و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):119-132. Available from: https://sid.ir/paper/516806/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی اجاق، سحرالسادات موسوی بنی، علیرضا عالی شاهی، انسیه جمشیدی، عصمت محمدی، و معظمه کردجزی، “اثر قوام یابی و افزودن صمغ های CMC و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 119–132، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516806/fa