APA:
کپیموسوی بنی، سحرالسادات، اجاق، سیدمهدی، و عالیشاه، علیرضا. (1394). تاثیر افزودن صمغ های کربوکسی متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده. علوم و فنون شیلات، 4(4)، 91-107. SID. https://sid.ir/paper/246800/fa
Vancouver:
کپیموسوی بنی سحرالسادات، اجاق سیدمهدی، عالیشاه علیرضا. تاثیر افزودن صمغ های کربوکسی متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(4):91-107. Available from: https://sid.ir/paper/246800/fa
IEEE:
کپیسحرالسادات موسوی بنی، سیدمهدی اجاق، و علیرضا عالیشاه، “تاثیر افزودن صمغ های کربوکسی متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 4، pp. 91–107، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246800/fa