Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

947
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن صمغ های کربوکسی متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 107

چکیده

 برای بهبود ویژگی های بافتی و کیفی کوفته سرخ شده از ماهی کپور نقره ای, صمغ های کربوکسی متیل سلولز و کتیرا در مقادیر 0.5 و 1 درصد به کوفته افزوده شده و از نظر ترکیبات تقریبی متشکله, عوامل فیزیکی (درصد جذب لعاب, بازده محصول, چروکیدگی و کاهش جذب روغن), رنگ سنجی, آنالیز حسی و ویژگی های بافتی با تیمار شاهد مقایسه شدند. تمامی تیمارها نسبت به تیمار شاهد مقدار چربی و میزان جذب روغن کمتری نشان دادند (p<0.05). تیمار حاوی 1 درصد صمغ کتیرا بالاترین مقادیر رطوبت, روشنایی, سختی و کشسانی را نشان داد, در حالی که تیمار حاوی 1 درصد کربوکسی متیل سلولز بالاترین میزان بازده محصول و پایین ترین مقادیر رطوبت تحت فشار, چربی, روشنایی, جذب روغن و کشسانی را نشان داد (p<0.05). به طور کلی عملکرد صمغ کتیرا بر ویژگی های بافتی مطلوب تر از صمغ کربوکسی متیل سلولز بود و تمامی شاخص های بافتی در تیمارهای حاوی 1 درصد صمغ کاهش یافتند, از این رو کاربرد درصدهای پایین این صمغ ها توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی بنی، سحرالسادات، اجاق، سیدمهدی، و عالیشاه، علیرضا. (1394). تاثیر افزودن صمغ های کربوکسی متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده. علوم و فنون شیلات، 4(4)، 91-107. SID. https://sid.ir/paper/246800/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی بنی سحرالسادات، اجاق سیدمهدی، عالیشاه علیرضا. تاثیر افزودن صمغ های کربوکسی متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(4):91-107. Available from: https://sid.ir/paper/246800/fa

    IEEE: کپی

    سحرالسادات موسوی بنی، سیدمهدی اجاق، و علیرضا عالیشاه، “تاثیر افزودن صمغ های کربوکسی متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 4، pp. 91–107، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246800/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا