APA:
کپیزمانی نژاد، شیما، شعبان پور، بهاره، و شعبانی، علی. (1394). تاثیر قوام یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی (Cyprinuscarpio). بهداشت مواد غذایی، 5(1 (پیاپی 17))، 77-89. SID. https://sid.ir/paper/222880/fa
Vancouver:
کپیزمانی نژاد شیما، شعبان پور بهاره، شعبانی علی. تاثیر قوام یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی (Cyprinuscarpio). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(1 (پیاپی 17)):77-89. Available from: https://sid.ir/paper/222880/fa
IEEE:
کپیشیما زمانی نژاد، بهاره شعبان پور، و علی شعبانی، “تاثیر قوام یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی (Cyprinuscarpio)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 1 (پیاپی 17)، pp. 77–89، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222880/fa