مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

672
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

216
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کمی و کیفی میوه دو توده محلی طالبی به صورت پیوندی و غیرپیوندی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 23

چکیده

 به منظور بررسی عملکرد کمی و کیفی دو توده محلی پیوندی طالبی (Cucumis melo Gr. Cantalupensis) به نام های سمسوری و ساوه, پژوهشی در سال 1388 در قالب بلوک های کامل تصادفی با 10 تیمار و سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی جهاد دانشگاهی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج انجام شد. پنج رقم کدوی هیبرید تجاری به نام های Ace, Shintozwa, ShintoHongto, Zuktozwa و Ferro به عنوان پایه استفاده شدند. رقم های Ace, Shintozwa و ShintoHongto به عنوان پایه هر دو توده سمسوری و ساوه و رقم های Zuktozwa و Ferro فقط به عنوان پایه توده سمسوری به کار گرفته شدند. هر توده سمسوری و ساوه غیرپیوندی نیز به عنوان شاهد در نظر گرفته شدند. تجزیه واریانس اثر پایه روی صفات در طالبی سمسوری نشان داد که تعداد میوه کل, تعداد میوه بازارپسند, عملکرد میوه بازارپسند و مواد جامد محلول میوه تحت تاثیر پایه قرار گرفته است و اختلاف معنی داری نشان داد. از طرف دیگر در طالبی ساوه, وزن تک میوه و وزن تک میوه بازارپسند و ضخامت گوشت میوه تحت تاثیر پایه تفاوت معنی داری نشان داد. مطابق با نتایج مقایسه میانگین, توده سمسوری پیوند شده روی پایه Shintozwa با 5.68 عدد از تعداد میوه بازارپسند بیشتری برخوردار بود. هم چنین توده سمسوری پیوند شده روی پایه Shintozwa با 10.85 کیلوگرم بالاترین عملکرد بازارپسند تک بوته را داشت. در مورد مواد جامد محلول میوه, توده سمسوری پیوند شده در مقایسه با سمسوری های غیرپیوندی, با اختلاف معنی داری شیرین ترین میوه ها با بریکس بالا را تولید نمودند. پایه Ace در مقایسه با دیگر پایه ها, توانست سنگین ترین میوه بازارپسند (3.23 کیلوگرم) را با پیوندک توده ساوه از آن خود کند. در توده ساوه, ضخامت گوشت میوه روی پایه Ace به همراه گیاهان غیرپیوندی با اختلاف معنی داری بیشتر از سایر پایه ها بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوانپور، رقیه، صالحی، رضا، نژادصاحبی، میثم، و نصرتی، سیدضیا. (1394). ارزیابی کمی و کیفی میوه دو توده محلی طالبی به صورت پیوندی و غیرپیوندی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(15)، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/517475/fa

    Vancouver: کپی

    جوانپور رقیه، صالحی رضا، نژادصاحبی میثم، نصرتی سیدضیا. ارزیابی کمی و کیفی میوه دو توده محلی طالبی به صورت پیوندی و غیرپیوندی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(15):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/517475/fa

    IEEE: کپی

    رقیه جوانپور، رضا صالحی، میثم نژادصاحبی، و سیدضیا نصرتی، “ارزیابی کمی و کیفی میوه دو توده محلی طالبی به صورت پیوندی و غیرپیوندی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 15، pp. 13–23، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517475/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button