مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

873
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شرایط تولید آب طالبی سمسوری و ارزیابی حسی آن

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 64

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 آب طالبی پاستوریزه از طالبی نوع سمسوری در بطری های استریل شده تهیه شد. از شکر برای افزایش بریکس به 13 استفاده شد. pH نمونه با افزایش اسیدسیتریک از 5.9 به 4.5 تقلیل داده شد.5 نمونه آب میوه پاستوریزه با استفاده از نگه دارنده های مختلف تهیه شد. بعد از نگه داری نمونه ها به مدت 3 ماه در دمای محیط، ارزش یابی حسی آنها مشخص کرد که نمونه 4 (آب طالبی+ اسیدسیتریک) با اسیدیته 0.3 درصد و pH=4.5 و بریکس 13 بیشترین درصد پذیرش از سوی مصرف کننده را داشته و از نظر رنگ و طعم و مزه بالاترین رتبه را دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقصودی، ویدا، یغمایی، سهیلا، و قراط، خدیجه. (1383). بررسی شرایط تولید آب طالبی سمسوری و ارزیابی حسی آن. مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)، 20(28 (ویژه مهندسی))، 61-64. SID. https://sid.ir/paper/107610/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودی ویدا، یغمایی سهیلا، قراط خدیجه. بررسی شرایط تولید آب طالبی سمسوری و ارزیابی حسی آن. مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)[Internet]. 1383؛20(28 (ویژه مهندسی)):61-64. Available from: https://sid.ir/paper/107610/fa

    IEEE: کپی

    ویدا مقصودی، سهیلا یغمایی، و خدیجه قراط، “بررسی شرایط تولید آب طالبی سمسوری و ارزیابی حسی آن،” مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)، vol. 20، no. 28 (ویژه مهندسی)، pp. 61–64، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/107610/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button