APA:
کپیطولابی دزفولی، زهرا، مصباح، مهرزاد، پیغان، رحیم، فضل آرا، علی، و زارعی، مهدی. (1395). تاثیر مصرف خوراکی عصاره الکلی جلبک Laurencia snyderia و Sargassum angustifolium بر میزان رشد, بازماندگی و رنگدانه های پوست ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus). مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 12(1)، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/517929/fa
Vancouver:
کپیطولابی دزفولی زهرا، مصباح مهرزاد، پیغان رحیم، فضل آرا علی، زارعی مهدی. تاثیر مصرف خوراکی عصاره الکلی جلبک Laurencia snyderia و Sargassum angustifolium بر میزان رشد, بازماندگی و رنگدانه های پوست ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus). مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1395؛12(1):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/517929/fa
IEEE:
کپیزهرا طولابی دزفولی، مهرزاد مصباح، رحیم پیغان، علی فضل آرا، و مهدی زارعی، “تاثیر مصرف خوراکی عصاره الکلی جلبک Laurencia snyderia و Sargassum angustifolium بر میزان رشد, بازماندگی و رنگدانه های پوست ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus)،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 12، no. 1، pp. 43–52، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517929/fa