Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

672
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

270
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیاده سازی و ساخت سامانه زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران

صفحات

 صفحه شروع 405 | صفحه پایان 413

چکیده

 زعفران به دلیل عطر, رنگ, و خواص دارویی آن محصولی شناخته شده و به عنوان افزودنی مهم خوراکی, شایان توجه است. علاوه بر این, به دلیل قیمت بالای زعفران, تقلب در آن در بازارهای جهانی متداول است. در این پژوهش, سامانه قابل حمل زبان الکترونیک دارای آرایه ای از حسگرهای ولتامتری بر پایه الکترودهای صفحه چاپی (SPE) به منظور تشخیص تقلب در زعفران, شرح وبسط یافت. انواع زعفران تقلبی از مخلوط کردن زعفران اصلی با خامه زعفران, گلرنگ, کلاله رنگ شده ذرت, و رنگ های شیمیایی تارترازین و متیل اورنج, تهیه شده است. شکل و مکان پیک های هر ولتاموگرام حاصل از آرایه حسگری زبان الکترونیک در محلول های متفاوت و ویژه همان ماده و پیک های هر ولتاموگرام وابسته به اجزای ردوکس در محلول مورد نظر بود. ویژگی های استخراج شده از سیگنال های حاصل از سامانه زبان الکترونیک, با روش های تحلیل مولفه های اصلی (PCA), و تحلیل تفکیک خطی (LDA) پردازش و تمام نمونه ها به طور کامل از یکدیگر متمایز شدند. نتایج طبقه بندی نمونه ها, قابلیت بالای سامانه زبان الکترونیک را در تشخیص و تمایز تقلب در زعفران نشان داد. بنابر قابلیت حسگرهای زبان الکترونیک, این سامانه می تواند جایگزین روش های زمان بر و پیچیده متداول در تشخیص و تعیین ترکیبات زعفران و تعیین درجه خلوص زعفران شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدربیگی، کبری، محتسبی، سیدسعید، رفیعی، شاهین، قاسمی ورنامخواستی، مهدی، رضایی، کرامت اله، و لوزرودریگوزمندز، ماریا. (1394). پیاده سازی و ساخت سامانه زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(4)، 405-413. SID. https://sid.ir/paper/518068/fa

    Vancouver: کپی

    حیدربیگی کبری، محتسبی سیدسعید، رفیعی شاهین، قاسمی ورنامخواستی مهدی، رضایی کرامت اله، لوزرودریگوزمندز ماریا. پیاده سازی و ساخت سامانه زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(4):405-413. Available from: https://sid.ir/paper/518068/fa

    IEEE: کپی

    کبری حیدربیگی، سیدسعید محتسبی، شاهین رفیعی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، کرامت اله رضایی، و ماریا لوزرودریگوزمندز، “پیاده سازی و ساخت سامانه زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 405–413، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518068/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا